Thursday, June 25, 2015

Kalau Dah Suka

kalau dah suka gambar tu,
akan gunakan gambarkan tu kt semua wallpaper.

kalau jumpa gambar tu kt internet cari dengan desktop,
nanti kt hp pn akan cari gambar sama.

contohnya macam wallpaper blog ni.
rasa macam sedap.
padahal belang-belang je. T_T

terus wallpaper desktop pn pakai gambar ni..
dengan wallpaper phone.

hew.

pernah try letak muka sendiri jadi wallpaper phone.
pastu rasa terkejut bila on display.
sebab cute sangat. lol
muntah..

actually lebih pada segan.
segan bila on display, ada orang kt sebelah.
takut orang tu pulak terkejut. cute sangat. lol

takyah muntah sgt puasa ni.


  
tak cantik sangat pn.
tapi rasa senang hati gitu.

3 comments:

  1. fuh, nasib baik carpet ofis aku biasa2 je. kalau cun, nak jugak buat wallpaper ni... :-)

    ReplyDelete
  2. Shila ni nanti kalau ada boyfriend, alamatnya semua wallpaper penuh muka BF dia .. lol~

    ReplyDelete
  3. huhuhu.

    memang rasa lapang je tengok wallpaper ni

    :)

    ReplyDelete