Wednesday, April 10, 2013

Putih-putih Melati, Merah-merah Delima

ehem..
sesuai tak lagu tu dengan theme blog ni..?
kakakaka..
lagi sesuai kalau

putih-putih melati..
merah-merah makngah...
siapa yang dengki hati..
nanti tidur malam tak mimpi indah..

dengan itu..
marilah kita sama-sama mensucikan hati..
dengan memuji kecantikkan blog ni..
purrr~~!!

terima kasih kopi pasta..
teguran kau..
aku lupa brightness komp setiap orang berbeza..
dan brightness laptop aku pada kadar paling rendah..
T_T
sekali tengok pakai komp orang..
makngah punya merah pun kalah..
sorry makngah..
terlawan tokey pulakkk... :')

tapi merah skrg pun masih sakit mata lagi sebenarnya..
hahahahaha..
macam tak sesuai pun nak pakai merah ni..
tapi mood tengah merah skrg ni..
izinkan aku pakai untuk seminggu dua.. eh..??
nanti esok-esok tuka balik..
kalau rajiiiinnnnnnnnnn...
blup..

nak tolong editkan pun boleh jugak..
hati yang kecil pun boleh jadi besar pada yang sudi..
ehem..

27 comments:

  1. merah pun ok ape nih. tk ggu mata pun.

    ReplyDelete
  2. warna merah ni seumpama menunjukkan emosi ko skrg ni tgh MERAH marah...

    ReplyDelete
  3. ekekeke...itu la...naseb baek lappy nie k jer...xde kepedihan mata terjadi...hehehe...

    psss...seswai sgt...mrah n ptih kan....sama cam lagu tu...

    ReplyDelete
  4. dlm draft akak pon sama, byk yg tak dipublish. ada yg pernah publish terpaksa di draftkan balik. err..komen terlari dari isi entry.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha..

      kak ha, kite pn banyak draftkan semula yg dah publish..
      lagi2 kalo entry tu kite sndiri baca rasa menyampah..

      Delete
  5. ni bukan merah-merah delima.
    ni merah PBSM nih...ahaks!

    ReplyDelete
  6. putih-putih melati ali baba..
    merah-merah jelita meow-meow..
    spe yg baik hati cinderella..
    akhirnya menjadi patung! haha XD

    ReplyDelete
  7. cantik nget.. ko ada citarasa tersendiri...

    ReplyDelete
  8. ku baca laju2 dan berlalu sbb mata ku tak setuju merah sangat lu,
    apa pun tukar selera,
    ubah cita rasa
    makan bihun plak takan slu laksa
    atau pun ganti nasi lemak dengan pasta....

    ReplyDelete
  9. Kalau background putih tulisan jer merah pun ok jugak. Tapi ini blog miss kan..miss buat apa yg miss suka k.:)

    ReplyDelete
  10. ambooiiii kemain merah menyala blog kak ipar. TAK SUKAAAAA LAHHH. muahahaha :p

    ReplyDelete
  11. merah itu berani.. btw, merah ini warna tema Walk-A-Payung, acara untk pesakit SLE^^

    ReplyDelete
  12. kawan2 pensil suka nyanyi lagu tu -_-"

    merah sebelum ni lagi terangkan? ni nampak nak merun sikit. tukar hijau pulak baik untuk mata. haha

    ReplyDelete
  13. masih lagi nampak kemerahan itu.. ehhhh.

    ReplyDelete
  14. minat lagi ni. patutlh blog miss senget dah bertema merah n putih rupanya.

    ReplyDelete
  15. hihi memang merah.. oke aje kot.. x de salahnya..

    ReplyDelete
  16. Memang sangat sesuai.. Lagu tu pun memang best x)

    ReplyDelete
  17. best nyee background music lgu ni...catchy pun knn..ehehe

    ReplyDelete
  18. takdelah merah sangat., nampak macam maroon je., sila merahkan lagi.. :D

    ReplyDelete
  19. Miss,

    Wuu, dah berapa lama bulan ker tak jenguk Miss neh.
    Mentang la ada twitter.
    eheh, salahkan diri sendiri. T_T

    Err...

    rindu layout kuning putih yg zaman tok kaduk tu.
    Merah itu passionate Miss.

    ReplyDelete
  20. merah2 delima...
    silau mata tengok lama2...hihihi...

    ReplyDelete
  21. padahal nak tiru aku tukar kaler merah.. aku sampai skarang ingat lagi lagu putih2 melati tu. kire lagu feveret mase kecik dulu..

    ReplyDelete
  22. eh memang cantik apa kombinasi merah dgn putih..sebab tu sebelum ni aku guna merah putih..

    ReplyDelete