Wednesday, February 15, 2012

Tersasar di Malam Valentine..


14 Feb, 00:21 

Wherever you go
Whatever you do
I will be right here waiting for you
Whatever it takes


 *bukak mata* 

Or how my heart breaks
I will be right here waiting for you....


owh..bunyi enset...
cari-cari enset yg ntah mana kene campak...

tengok skrin..
Diela calling..

ingatkan ada orang tuju lagu kt dalam mimpi.. =__="
ringtone jiwang bole tahan gak.. heee...

cepat-cepat tangan tekan button mute..
kejam..? kann..
ganggu tidur je..!! pejam mata semula..

Wherever you go
Whatever you do.......


Diela calling..
lagi...??

bukak mata..
bangun terus gi toilet..
enset dibiarkan menyanyi..
makin kejam..?
tak best rasa nak bagi orang dengar suara seksi baru bngun tido ni..

keluar toilet tengok
2 missed call..

pergi ke new text message
taip "uit..."
send to Diela..
mana laa tau kot-kot dia ada masalah nak cerita..
masih ada belas kasihan dalam diri ni..
kesian pulak call malam-malam buta gini..

*bip*
new message received..

baru nk tekan butang read..
lagu Right Here Waiting For You kedengaran lagi..

angkat.......

"Happy birthday...!!"

errr..

"diela..besday aku 15.." =__="

"14 laa birthday ko..."
birthday aku kot..!! da laa terlupa..
konfiden je pulak tu nak kata aku yg salah....

"15 la.. dah..dah..letak tepon tu.. taknak aku cakap dengan ko.."

"yela..esok aku tepon lagi.."

"hmmm..."

off...

hakikatnya malam tadi, dia tak tepon pun..
bagi janji manis je..
ampeh..

tadi kami berSMS..

diela : hepi besday shila..
aku   : ah lmbt..kata nk call mlm td..
diela : ala.. mls laa kol2..mmbazir je kol ko lame2.. :)

terus aku tak reply...
malas gak rasa nak abeskan kredit aku reply mesej dia..
kahkahkah..

41 comments:

  1. oowh..patut la akk komen kt fesbuk td tak balas...bukan kurang pun kredit fesbuk. huuuu...kejamnya.

    huh, hepi besday..dh 2x kali wish tau.


    hak3

    ReplyDelete
  2. so hari nie hari jadi kamu la ya.. hpy bufday.
    :)

    ReplyDelete
  3. epi besday to you epi besday to you. *tiup pelita

    ReplyDelete
  4. kahkahkah..kemain bebenor tajuk entri deme..hihi :P

    ReplyDelete
  5. haha excited dia nak wish birthday tu last2 silap tarikh. hehe

    ReplyDelete
  6. 誕生日おめでとう!

    pakai iPhone ke?

    ReplyDelete
  7. hahaha...lawak pulak korang dua ni...

    happy birthday miss senget!
    :DDD
    yang ke???
    may Allah bless u yeah! :D

    ReplyDelete
  8. kejam gile! hahah

    dh dpt msg kol free kan
    x yah nak kedekut sgt laa

    ReplyDelete
  9. eh sama spesis la kita, nak letak kang kawan terasa, jd yg paling best kita MUte kan je. hahahaha

    ReplyDelete
  10. pendek kata... masing2 berkira... hahah memang senget la

    ReplyDelete
  11. ko memang same spesies cm aku
    suke mute-kan ringtone kalau malas nak angkat
    hahah

    ReplyDelete
  12. nasib baek sehari awl....klu sehari lewat camne....hehehe....

    neway...happy belated bday....aini dah 16....


    pss....memang, masa bunga dah gugur, bagaikan nak gugur air mata bersamanya...hehehe...

    ReplyDelete
  13. kejam.. haha..

    happy birthday senget..

    ReplyDelete
  14. hepy belated bfday again dear!..hee

    ReplyDelete
  15. i follow you.. follow me back! tq... nice blog....entry yg sangt cool~~

    ReplyDelete
  16. kesian kawan awak tu. hihi.

    btw, happy belated birthday awk :)

    ReplyDelete
  17. hepi besday!!

    *14hb ke 15hb sebenarnye?

    konfius.

    ReplyDelete
  18. hepi besday mokkkkkk
    hahaha..jgn senget2 da okayyy

    ReplyDelete
  19. Moga2 tambah cantik, tambah bijak, tambah kaya dan tambah semua yang baik2 ye.

    ReplyDelete
  20. hepi besday geng.. terlewat sehari laa..

    moga Allah memberkati setiap langkah yang dulu dan yang ke depan.. moga yg baik2 buat missSenget..

    ReplyDelete
  21. sis ni kejam..hahaha sekian~

    dah wish pun kat fb,jangan nakal2 bila dah makin dewasa ni..ehhehee

    ReplyDelete
  22. haha kelakar la.. dua2 berkira :D

    ReplyDelete
  23. lame tak singgah sini.. tapi sebelum terlambat, hepi besday!! tapi ayat last entri memang agak kejam sikit kat situ.. huu

    ReplyDelete
  24. Salam Birthday Girl :)

    HAppy Birthday, Barakallahufik dear :)

    ReplyDelete
  25. sgt cute dan manis entri ni :)

    ReplyDelete
  26. puii.

    aku mengharap tulisan hangat dan berahi bila klik pada entri kau nget.

    kau buat aku hampa.

    selamat hari lahir.

    ReplyDelete
  27. wah tlmbat byk hari nmpaknya --"
    Happy besday yaa ^^
    may Allah bless.

    ReplyDelete
  28. Happy birthday Miss...
    semoga sntiasa bahagia.....

    ReplyDelete
  29. hepi bsday ..sori lambat sampai sini..=)

    ReplyDelete
  30. happey belated besday, hari jadi pun boleh lupe

    ReplyDelete
  31. dah makin tua,,selamat hari lahir,may Allah bless you :)

    ReplyDelete
  32. ohhh birthday da rupenye.. happy belated birthday shila.. :)

    ReplyDelete
  33. happy belated besday miss
    semoga ceria2 senyum sokmo..murah rezeki

    ReplyDelete
  34. SAYA DIELA. SAYA MERAJUK NGN AWAK NI HUHUUUUU

    ReplyDelete
  35. err happy belated birthday,sorry terlambat wish :)

    ReplyDelete
  36. happy belated beday dearr.
    may Allah bless.
    and granted all your wishes.
    amin.
    :)

    ReplyDelete
  37. nget : saja guna chat box ada ip address.. keh keh keh pasni mampos ler ananimos....

    ReplyDelete