Tuesday, February 14, 2012

Dia Yang Single Lagi...

Selamat malam uolls...

rindu tak kat aii..? rindu tak...??

rindu laa tu..... *perasan jap 5saat..


fuh..kemain panjang entry sebelum ni update..
dia ingat ni blog cerpen ke ape..?
perasan macam kt blog sendiri letteeew.. =P
Apa pun terima kasih sudi luangkan masa untuk update..
jasamu ku kenang.. serius..!!
lepas ni rajin-rajin, tolong laa update lagi..
tau kan saya ni bizi orangnya.. kahkahkah..

dia kata je macam nak mengutuk..
tapi aku rasa dalam tu semua macam pujian..
sipi-sipi je terasa kene kutuk..
tapi stil aku anggap itu pujian..
err..tapi mungkin lebih sesuai sebagai teguran kot..?

orang kata +ve thinking..
ye dak..?

tengok macam ramai je tanya siapakah gerangan jejaka ni..

so aku pun tanya dia, bole ke nak dedahkan identiti..?

dia kata bole, tapi kene buat satu entry untuk dia..siap dengan backlink..

demand... !! fine..dia memang suka kejar glamor.. Y__Y
 



selamat datang ke blog beliau..
beliau memang suka tulis panjang berjela macam tak ingat dunia...
tapi dia baik ati.. eh..? *tetiba*


maaf laa  awak..saya ni suka kene puji.. tapi tak pandai memuji.. kehkehkeh...
tapi sebab tu laa awak selalu kata saya sweet kan..? *oke..ni aku puji sendiri...  T__T


dengan tajuk entry pn kita bole tolong promosi kan..?... =P

28 comments:

  1. demand?

    T___T

    sy bukan demand sangat,tapi nak pulihkan skill menulis awak. nak naikkan mood manulis..

    tq~!

    ReplyDelete
  2. damha..
    saya dah follow blog awak...he3333
    saya yg ke 1025....yahoooo

    ReplyDelete
  3. wahahaa...
    ouh, jejaka rupanya yg updet blog panjang2 tu..
    selalunya perempuan suka updet panjang2, da terbalik ni..
    ekekekke

    ReplyDelete
  4. tajuk tu yang penting..
    hahahah

    ReplyDelete
  5. hahahah...ingtkn citer pasal apa la ble baca tajuk

    ReplyDelete
  6. dlm hati ada taman la tu..ehhee

    #slmt hari lahir sis..matang2lah lepas ni..ehhee

    ReplyDelete
  7. Sengst.. Ko ade ape2 ker dgn dia nehhhh?? Coba ko explen.. *err kenapa tiba2 akuemo nihh*


    Happy birtday Nget... Aku doakan ko akan sejahtera hidup dunia akhirat... Dan cantik macam aku (aku tetap perlu ade dalam doa).. amin..

    ReplyDelete
  8. siapakah beliau?

    jap g lady gi terjah..

    ReplyDelete
  9. baiklah... khaifaiz akan ke sana...

    ReplyDelete
  10. bila nak promosi blog akak? wahhahaha

    ReplyDelete
  11. hahaa...lelaki upenya..nak ngort leh tak nget?

    ReplyDelete
  12. perghhh...semoga berbahagia hingga ke akhir hayat...eh mcm xde kene mngena je..ahha

    ReplyDelete
  13. boyfriend ye? hihi.

    untunglah ada org tlg update kan.

    ReplyDelete
  14. ececece...ini ghupanya orgnye..tp style korg lebih kurang je tau...sempoi abes..


    *nakmakannasiminyakkatjohor* :p

    ReplyDelete
  15. ehemmmmm......mesti ada apa2 ni...heheheh....

    ReplyDelete
  16. untunglar blog ada orang tlg updated kan..haha

    ReplyDelete
  17. kalo muda sangat leh buat adik ipar je la..hehe

    ReplyDelete
  18. bagus jgk kalau ada yg tolong update blog kita.. apatah lagi mcm aku yg malas tahap ektrem nih...

    ReplyDelete
  19. entri yang mane lak ni?? no idea at all <-- ni r akibat bile lame tinggalkan dunia blogging

    ReplyDelete
  20. Amboi, boifren ke ni ms senget...

    Sayang, bgtaulah nama betul @ nickname...tak best panggil ms senget ni...alahai :)

    ReplyDelete
  21. amboi demand, sekali dgn backlink lagi, haha.

    ReplyDelete
  22. oh dem. komen yg kedua tu buat aku sedar n pasan yg ko ada folower riban..

    ah buat selama ini

    ReplyDelete