Monday, January 16, 2012

Dari Kenny Rogers ke Seoul Garden

minggu lepas hari rabu...
kat Kenny Rogers ade buat promotion..
buy 1 free 1.. dengan syarat pakai merah..

yeah..! aku semangat je nak pergi..

tapi yang sedihnya tak jadi pun kenny rogers tu.. Y__Y
padahal aku da pakai kot baju merah..

tapi yang bestnya ada orang nk belanja kat seoul Garden..!!
excited..! sebab kan tak pernah pn masuk sana...
muahahaha..
macam jakun banyak...




tak cukup terpancar sinar kasih sayang.. =P

napi : rasa macam dalam cerita gumiho tak Nget...? [sambil bakar-bakar daging]
Nget : rasa..rasa... muahaha... [sambil kunyah-kunyah daging bakar]
Ajib : yela...Nget kan macam gumiho...
Nget : diam..diam..diammm...! nak makan ni....

memang tak boleh kasi peluang kt diorang untuk mengutuk...!!

kembung gila perut...
tapi kembung dengan air..
minum 3gelas air + semangkuk eskrem + ABC..

terasa-rasa macam tak berbaloi pulak orang belanja makan sikit je..
aahhh..rugi...rugi...

Faiz, entry ni dedikasi untuk ko..tanda menghargai.. lain kali belanja lagi..!!
wakakkaa..

cuba teka mana Faiz...

kalau teka betul, gua bole tolong ejas no tepon die..
senang korang nak mintak belanja.. =P

45 comments:

  1. wahh nget..cayalah mkn pki kayu..hahahaha. akak tak bijak lg guna chopstik.aduhh teringin nak ABC

    ReplyDelete
  2. ehem2..baju biru tu ek Faiz??
    weyh..g mkn2 xmau ajak ek.. :p

    ReplyDelete
  3. takmo teka mana faiz...kang badin marah! huahaha

    yg dok sebelah tu napi ke? macam bopren gepren je gaya tu kan?? hehehe

    ReplyDelete
  4. yg baju biru tu kan, nk nk...hahaha nmpk sedap disitu...:)

    ReplyDelete
  5. seoul garden kat CS ke senget?

    kalau g masa birthday dapat diskaun..cuti ni nak g lah.teringat2 plak kesedapannya

    ReplyDelete
  6. seoul garden tu menatang pe nget

    ReplyDelete
  7. seoul garden ni kat mana ey?
    sedapnyaaa...

    ReplyDelete
  8. eh2..muke die brsinar warne hati la..hek3

    ReplyDelete
  9. penah makan kt umah mak cik kenny tu sekali jer...hehe

    **gambar muka tak cukup ksh sayang tu..ehem2, awk lettew tu...

    ReplyDelete
  10. aku teka faiz tu yg sebelah ko nget...betul tak!!...cepat ejas..keh keh.

    ReplyDelete
  11. apsal sweet sangat!

    perasaan forever lone memuncak.

    siallaaa! #katakupadadirisendiri

    ReplyDelete
  12. x adil, apsal muka org lain ko tunjuk, muka kau kau sorok??


    tak adil.. isk isk isk

    ReplyDelete
  13. hahhaha tak comel langsung buat pic mcm tu.. kedekut nak show muka. apekah?

    ReplyDelete
  14. kami teringin nak makan kek kat secret, tapi tade yang nak belanja, dalam mimpi ja la naaa..

    ReplyDelete
  15. bila agaknye seoul garden itu akan dijejaki.. banyak dah bace entry pasai seoul garden nie.

    ReplyDelete
  16. tulisan yang baik untuk di simak,,nice post

    ReplyDelete
  17. sedapnya makan, terus lapar. hehe

    ReplyDelete
  18. perasan gumiho?
    jap jap nak gelak
    HAHAHA
    memang senget ah kawan2 miss senget ni
    :p

    ReplyDelete
  19. Selalu benor org cite Seoul Garden ni...kat mane ye...? Faiz yg baju putih ade janggut tu kot... klau betul tunggu thn depan ckp dgn die, tolong belanja eh ;)

    ReplyDelete
  20. owh ko dikelilingi jambu...mesti ko cun ala2 neelofa kan :D

    ReplyDelete
  21. perghhh... tgk aja pun dah hapening makanan tu... seoul garden yeak? aarghhhhh.

    ReplyDelete
  22. faiz yang pakai baju cerah ala2 putih tu kot.. yg ade janggut sejemput tu..

    salah ke betul?
    kalau betul jgn lupe bg no tepun yer~ :P

    ReplyDelete
  23. wahh sebiji macam gumiho la miss..silap tak tunjuk kunyap2 daging

    ReplyDelete
  24. Perrhh sgt sedapnye makan sktu.. Ker? Sedap ke?

    ReplyDelete
  25. Tak pernah mkn kat seoul garden lg,nmpk mcm best jer kan..

    ReplyDelete
  26. amboii nget, ke main ko eh p mkn x ajk2..
    hahaha

    aku da penah jmpa ko,
    so pelindung tue x b'kesan lgsg..hahaha

    nnt suh bib belnja kita kat c2..hahah

    *** wehh, ko xnya x leh komen. tp dah 2x ko komen benda yg sama. kang jd spam lak..hahahaha

    ReplyDelete
  27. kenapa muka si cantik baju merah tu tak nampak...tak adilllll....

    ReplyDelete
  28. wah...makan besar ya kamu.
    teringat dulu pernah makan makan begini dengan seseorang di PD dulu.

    ReplyDelete
  29. wahhh.....student pon ade kn kt sin..cam sedap jerrr

    ReplyDelete
  30. faiz sebelah kanan.hehe

    #mcm bau je nasi minyak dari blog ni.hehee slmt mlm^^

    ReplyDelete
  31. tertanya2 wajah disebalik bentuk hati tu..:)

    ReplyDelete
  32. makan seoul gerden tu.. sedapp kot

    ReplyDelete
  33. best giler ade orang belanja.tapi rugi la makan sket je.dlu pegi memang bantai daging je.memang kembung perut la.ni seoul garden ktne???

    ReplyDelete
  34. haha. main sorok2 muka lak ko ni nget. eheksss :p

    ReplyDelete
  35. faiz blanje eh...hahaha...baiknye faiz...dengki ak...hehehe...anyway kem slm je la kat diorg tu..ikhlas dari pasir gudang..:)

    ReplyDelete
  36. seoul garden kat melaka lain

    tp pinggan sme

    suke makan

    mahal nk msuk

    kene pk soploh kali hehe

    ReplyDelete