Wednesday, January 11, 2012

2 Tahun Setengah


yeah..
gambar yang ditampal pada
lebih kurang 2tahun 6bulan yang lepas..
selamat ditanggalkan depan 2orang saksi..

tak cantik pun sebenarnya
ada ke tampal gambar beruk

ceyh..kutuk laaa..
buruk-buruk pun..
da banyak kali kau pinjam..

tetiba terfikir perasaan member ni
selama dia pinjam lappy ni..
dan guna di khalayak ramai..
hakhakhak..

orang lain kemain letak gambar sweet-sweet..
aku tampal gambar beruk berbulu emas..
guna selotep 2posen je pulak tu...

tahan selama 2 tahun lebih..
woahh~~!!

aku seorang setia..
-tetiba-
muntah ke tuuuuuu..?


2tahun setengah tu..
penanda aras sebenarnya..
hampir putus asa..

31 comments:

  1. uiisshhh..lame tu nget..
    memang terbaikla..hihi

    ReplyDelete
  2. kiut beruk tu....x sayang ke...hehe.

    ReplyDelete
  3. alololo...somelnya, kecik je muka dia! bulu dia santekkk!


    sapa kata buruk, tak buruk lah! ehehe

    ReplyDelete
  4. Memang ko ni senget.

    Ada ke patut guna seletep. Guna Gam Uhu la, Uhu!

    ReplyDelete
  5. berkat tampal gmbr beruk tu kud... hahhaa

    ReplyDelete
  6. apa la yang buat kau terpikir nak tampal gambar beruk kat laptop ha? jap aku analisis kebarangkalian dia..

    hurmmphhh...

    ReplyDelete
  7. sikap itu melambangkan kesengetan.. yg penting ko gojes! eh aku bagi balik lah nget bahu kat ko.. kasi centre..

    ReplyDelete
  8. cute jer akak tengok si berbulu emas tu........patutler miss suka...hihihi

    ReplyDelete
  9. wah,tahan lama ye.mesti beruk tuh bangga

    ReplyDelete
  10. Lama jgk sy termenung..knp gambar beruk?? hehee salam kenal & follow di sini~

    ReplyDelete
  11. as salam..,
    comel je entri ni ;)
    tampal kat atas permukaan tu ke?
    buruk ke tak, tu kan sebahagian dari hak mish

    ;)

    ReplyDelete
  12. haah..
    apa istimewanya gambar beruk tu berbanding beruk lain?
    ke hang memang minat warna merah?? :p

    ReplyDelete
  13. Tampal gmbr beruk kat laptop, motif nyer?

    ReplyDelete
  14. kira gambar kesayangan laa tu kan.. hehe

    ReplyDelete
  15. tak tukar spender 3 tahun, setia jugak. haha

    ReplyDelete
  16. aku suka kumpul gambar2 vintage bapak aku :D

    ReplyDelete
  17. kenapa sangat mendalam dan bermakna?

    p/s: budak2 cina memang prankster...huhu..

    ReplyDelete
  18. Ehh.. letak gambar beruk kat laptop ke?

    ReplyDelete
  19. hensemnya pakwe awak..


    hahaha..

    macho seh..


    pestaim kut aku tengok beruk jenis tu..

    ReplyDelete
  20. putus asa nape yunk?putus kasih ka?

    ReplyDelete
  21. alahai,,lama dah tu,,tomelnye,,cam nget :P

    ReplyDelete
  22. jap,kaler dia tu...bukan dye ye?hmm...

    ReplyDelete
  23. wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

    ReplyDelete
  24. wah, orang setia, nak buat akak ipa boleh?haha

    ReplyDelete
  25. setianya dia..

    #segan sy sis..hehee

    ReplyDelete
  26. setia ngan aku nget. ko suka aku kan muahaha

    ReplyDelete
  27. comey je beruk tu.. pasni cuba gambo tapir plk hihihi..

    ReplyDelete