Tuesday, December 13, 2011

tak tau nak letak tajuk ape..

makan..

makan...

tido..

makan..

makan...

makan...

tido..

makan...

makan..

tido..

tido..zzzZZZzzz...

pantang kepala cecah bantal.. tido..
pantang celik mata...makan..

orang kata cukup makan ngn tido beerti bahagia..

tapi aku..??

sindrom orang-orang tak sedar diri..

tak sedar diri da cukup berlemak...
tak sedar diri kerje berlambak..

tido walaupun mimpi ngeri..
tetap nak teruskan jugak..
punya laa macam tak nak hadapi realiti..
fuh..fuh..fuh..


merepek je lebih..
tata..

17 comments:

  1. walau merepek tapi hakikatnya itulah nikmat duniawi..hehe.

    ReplyDelete
  2. cuba bersukan.. mungkin badan kurang bertenaga.. saya pernah jumpa kes macam ni.. selepas seminggu bersenam secara berjalan laju.. dia kembali bersemangat..

    ReplyDelete
  3. wake up nget!! go and achieve dreams. make it reality

    ReplyDelete
  4. okehhh dik... jommm sambung tdor lepas makan tengah hari....

    p/s..perkara sama yang kita lakukan hehhehe....

    ReplyDelete
  5. hahaha..parah2..haha..aktiviti sepanjang hari nak memuaskan nafsu mkn n tdo je..bahagia~ :D

    ReplyDelete
  6. err makan tido makan tido ko xpe nget. badan kecik macam ko memang patut buat gitu. haha

    ReplyDelete
  7. gebu ok.. tp jgn sampai mengelendut pulak... hahaha

    ReplyDelete
  8. tu nikmat tuuuuuuuuuuuu.
    makan dan tido ialah perkara yang paling membahagiakan.

    ReplyDelete
  9. cuti nie.
    camtuh la aktiviti chemay.
    -.-

    ReplyDelete
  10. makan tido makan tido!

    oh, itu lah aktiviti tanam anggur saye!
    hahaha :D

    ReplyDelete
  11. hahaha teruk ! kihkih . kalau makan tidur tak gemok , takpe laa :)

    enjoy your day , kawan :)

    ReplyDelete
  12. makan tido la perkara yang paling besh!!

    owh..tak sabar tggu minggu depan.. nak tidomakan tidomakan je...cuti! hehe

    ReplyDelete
  13. pergi cari jalan keluar lah..

    aku rsa dah sampai masa kita sembang secara serius..

    aku rasa kau perlu ubah environment kau..

    its ok kalau belum dapat kerja yang suit u the best..

    maybe kau boleh isi masa dengan kerja partime dulu 'manager fastfoods'

    untuk kau kembali memegang maksud hidup.

    ReplyDelete
  14. hahaha..

    kau memang suka merepek..


    takper aku paham.. XD

    ReplyDelete
  15. asal nmpak parah sgt dah ni ? Hee serius nmpak agak senget niii :P

    ReplyDelete